NOTÍCIES

NOVETATS TEMPORADA 2014-2015

Manteniment de tots els preus tant de forfets de temporada com de dia, fent un gran esforç de contenció


Taquilles noves a la zona Donadó

Per poder descongestionar en dies de molta afluència de gent. A més, un aspecte renovat per millorar la logística.


Asfaltat de l’aparcament de l’Estivella

L’aparcament de la zona Estivella, ara més freqüentat per les noves rutes gratuïtes de raquetes i esquí de fons (+info en breus), ha estat totalment asfaltat i senyalitzat amb més de 200 places.


Nova retrac per arreglar les pistes

Nova màquina PB-300MB Kandahar 'winch', amb cable incorporat que permet una millor subjecció de la màquina i per tant trepitjar i arreglar les pistes amb més desnivell de l’estació. Amb això, actualment Port del Comte té 4 retracs treballant cada nit per condicionar les pistes pel dia següent.
Notícia sobre això a Nevasport:http://www.nevasport.com/noticias/art/43016/Port-del-Comte-se-queda-su-primera-maquina-con-winch/


Millora a les pistes

Sembrat a les pistes: Durant l’estiu s’ha realitzat una important tasca (realment, molt important) de ressembrat de més de 12km de pistes a més de afegir biomassa i netejar les pistes de pedres, rocs, etc. per tal que es pugui esquiar perfectament amb les mínimes condicions de neu.
Tanques de protecció als accessos de l’estació: 150m més de tanca paraneu per tal de poder retenir més neu en cas de vent.
Manteniment dels remuntadors i de la xarxa de canons de neu artificial.


Compra online d’abonaments de temporada

Nova plataforma de reserva i compra online d’abonaments de temporada amb la possibilitat de pagament amb targeta de crèdit.


Més participació online i concursos.
Seguint amb les pràctiques de la temporada passada, seguirem impulsant molt la comunicació online i a través de xarxes socials amb més concursos i promocions pels guanyadors.


Estació d'Esquí Port del Comte - Apartat de correus 14 - 25700 - La Seu d'Urgell (Lleida)
Tel. Reserves: 973 492 301 Fax: 973 492 240 - e-mail: esqui@portdelcomte.net
Community Managers - Business Services (CMBS)
- Social Media Management & Marketing Strategies