Loading...
Franja neu

Escola d'esquí

Escola d'esquí Prepirineu

L’Escola d’Esquí Prepirineu és una escola dirigida per Esportec Outdoor Sport, S.L., una empresa amb més de 15 anys d’experiència en tot tipus d’esports a la natura. Disposa de tècnics especialitzats seleccionats acuradament per poder oferir un bon servei a la totalitat dels seus clients. A més, tots ells estan titulats segons la normativa vigent (decret legislatiu 56/2004 i Llei 3/2008), el que garanteix la seva professionalitat. Si els vols trobar, són els de color blau!

Veure

Escola d'esquí Port del Comte

L’Escola d’esquí i snowboard Port del Comte, l’avalen més de 35 anys d’història dedicats a formar milers d’esquiadors. Estem a l’avantguarda de la metodologia i la tècnica de l’ensenyament de l’esqui i snowboard. Disposem d’un equip de professors titulats per apropar la muntanya i els seus valors als nostres alumnes. Al Port del Comte segueix la línia taronja.

Veure

Club d'esquí

Club d'esquí Port del Comte

El Club d'Esquí Port del Comte es va crear fa més de 40 anys a Sant Llorenç de Morunys (Solsonès) aprofitant l'obertura de l'estació d'esquí amb la que compartim el mateix nom. Som un Club amb més de 500 socis. Volem gaudir esquiant i és per això que tenint l'estació d'esquí a quinze minuts del poble, fomentem els cursets d'esquí entre els qui es volen iniciar en aquest esport i per aquells que tenen un determinat nivell tenim un equip de competició on el formen una seixantena de nois i noies, els quals competeixen en campionats de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern.

Veure

Club d'esquí Solsona

El Club d'Esquí Solsona, fundat el 1973, compta amb més de 750 socis d'arreu de Catalunya, i té com a principal activitat el foment de les activitats de lleure relacionades amb la neu. Actualment compta amb 4 línies de treball principal de foment dels esports de neu: • Esquí alpí, telemarc, surf de lleure • Esquí de precompetició,. • Esquí de competició des dels 6 fins als 18 anys, • I Racing7 o equip d'alta competició, obert a atletes d'altres clubs". També tenim activitats de lleure per a tots (sortides amb raquetes, concursos de fotografia d'hivern, ...) Pretenem ser un Club on tots els amants de la neu trobin activitats del seu gust i puguin participar en aquestes i proposar-ne de noves.

Casal de Cultura, Local 27 Passeig Pare Claret, 24

25280-Solsona

Veure

Club Esquí La Coma

El Club Esquí La Coma es una entitat que va néixer fa 17 anys per complaure als esquiadors més exigents de la Vall de Lord, formant un sòlid equip de competició i un volum total de prop de 400 socis. Al llarg d'aquests anys la filosofia del Club no ha canviat i el que pretenem es dinamitzar el municipi, conèixer l’entorn mitjançant les nostres activitats i bàsicament que els nostres socis es diverteixin, facin esport i formin part d’una entitat amb molt bon ambient.

Pistes

Estat de les pistes actualitzat al dia. Instal·lacions obertes, quilometres esquiables i molt més

Veure
pistes